Wismec

Iedereen wil weleens wat anders en verandering van spijs doet altijd wel eten. Of liever gezegd roken in dit geval. De klant is nu eenmaal altijd op zoek naar iets anders en zal zich zeker aansluiten bij de aanbieder van nieuwe en innovatieve producten. Daar springt WISMEC heel handig op in en heeft dit merk wereldwijd een grote groep klanten aan zich weten te binden.

Bekijk hier het aanbod WISMEC producten.

Wat is er dan zo bijzonder aan haar producten?

Natuurlijk biedt WISMEC de gangbare producten aan, maar heeft ook een uitgebreide lijn aan accessoires die het mogelijk maakt elke e-sigaret te “personalizen”. Gewoon apart zijn met je e-sigaret die je zelf hebt samengesteld en jouw ook nog het maximale aan genot biedt. Over genot gesproken: de WISMEC e-sigaretten zijn te gebruiken met alle merken e-liquids. Je hebt dus een eindeloos aantal smaken waar je uit kunt kiezen zonder bang te zijn dat de e-sigaret het niet aan gaat kunnen.

De producten van WISMEC zijn ook altijd voordelig geprijsd. Wel handig, vooral voor de componenten zoals de coils die regelmatig dienen te worden verwisseld. Maar laat je niet van wijs brengen door de locatie van productie. Het ontwerp van alle producten van WISMEC vindt plaats in haar onderzoeksfaciliteiten die zijn gevestigd in de Verenigde Staten. Gegarandeerde innovatiteit dus.

WISMEC heeft ook een aantal submerken

Naast het hoofdmerk zijn er ook aantal submerken. Deze bieden ook dezelfde kwaliteit aan van WISMEC waarbij ook het gebruiksgemak en genot voorop staat. Het voordeel van de submerken is dat je er als klant veel meer keuzes hebt om uit te kiezen. Echt een genot waarbij het haast ondenkbaar is dat er niet iets te vinden zal zijn naar jouw smaak.

WISMEC heeft haar klanten dus heel wat te bieden wat op het oog niet direct merkbaar was. De keuzes zijn er ruim waarbij de concurrerende prijzen gecombineerd met een innovatief ontwerp altijd wel doorslaggevend zullen zijn.

Wismec
Stem!

Comments are closed.

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+