Hoe werkt de e-sigaret?

Veel mensen vragen zich af hoe de e-sigaret werkt, wij leggen je dat graag uit. Het is namelijk een sigaret die op een complexe manier werkt om het gewone gevoel van roken na te bootsen, wat erg goed werkt.

Voorbeeld werking e-sigaret

Voorbeeld van een e-sigaret

Batterij in de e-sigaret

Elke e-sigaret maakt gebruik van een batterij. Welke altijd opgeladen kan worden door een apparaatje dat er bij zit, simpelweg via het stopcontact. Net als bijvoorbeeld het opladen van uw mobiel. In de meeste gevallen zit de batterij ook verborgen in het witte gedeelte van de sigaret.

De vloeistof van de elektrische sigaret

Elke e-sigaret biedt de mogelijkheid om vloeistof in te zetten als wel een verdampingselement. De vloeistof geeft de smaak af, hier zit normaliter ook de nicotine in. Ook zijn er namelijk mogelijkheden te roken zonder nicotine. Ook kunt u kiezen om andere smaken te roken als bijvoorbeeld fruitsmaken zoals aardbei, mango, watermeloen of banaan. De verdamper zorgt ervoor dat u gewoon kunt roken net zoals een normale sigaret verder.

Het leuke bij de e-sigaret is dat u kunt variƫren met smaken. Er zijn tegenwoordig steeds meer smaken, van fruit tot koffie of chocolade.

Blijf via onze blog op de website op de hoogte van ontwikkelingen en mogelijkheden van de elektrische sigaretten van tegenwoordig.

Hoe werkt de e-sigaret?
4.9 (97.14%) 7 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+