Voordelen van de e-sigaret

E-roken is enorm populair gezien de vele voordelen die het biedt. Wij leggen je graag de verschillende voordelen uit zodat je wellicht ook overtuigd wordt om over te gaan naar deze manier van roken. Het is namelijk een gezondere manier van roken welke je ook nog is meer plezier en een beter gevoel geeft.

De gezondheidsvoordelen van een e-sigaret

Gewoon roken is slecht, dat is bekend. Nu willen we niet zeggen dat e-roken helemaal gezond is, maar het is vele malen beter dan gewoon roken. Met elektrisch roken kun je bij verschillende e-sigaretten bepalen wat het nicotine niveau is. Zo kun je kiezen om minder nicotine op te nemen wat een groot voordeel is. Ook zijn er diverse mogelijkheden om zelfs helemaal geen nicotine meer op te nemen, maar dat is voor een normale roker uiteraard lastig. Naast dat het gezonder is voor jezelf, doe je ook de omgeving een groot plezier met elektrisch roken.

Roken in de auto, de woonkamer of andere gelegenheid waar je bent is vaak niet fijn voor de andere in de omgeving. De vieze lucht die er hangt en de schadelijke stoffen die anderen hierdoor opnemen zijn verleden tijd nu. De elektrische sigaret zorgt namelijk dat er geen lucht naar buiten komt die andere schade toebrengt. Wat natuurlijk erg plezierig is voor de omgeving.

Geen last meer van een rookverbod

Roken is tegenwoordig vrijwel overal in het openbaar verboden. Maar met de e-sigaret heeft u hier geen last van. Hiermee kunt u heerlijk in een openbare omgeving roken, gezien de anderen in de omgeving hier geen last van ondervinden. Zo kunt u genieten van sociale gelegenheden zonder dat u een ‘apart’ hokje weer moet roken.

Elektrisch roken is goedkoper

Wederom weer een groot voordeel waarom u over zou moeten gaan op de e-sigaret. Het is namelijk vele malen goedkoper! Als u veel rookt kan u dit enorm veel besparen op jaarbasis.

De vele smaken die verkrijgbaar zijn

Naast de standaard smaak die een e-sigaret afgeeft, welke vrijwel hetzelfde is als een gewone sigaret biedt de elektronische sigaret ook de mogelijkheid om andere smaken te ‘roken’. Bekende smaken zijn onder andere aardbei, banaan, chocolade, koffie en watermeloen. Het aanbod wordt steeds uitgebreider, wat natuurlijk leuk is om mee te experimenteren en te zien welke u bevallen.

e liquid smaken

Voordelen van de e-sigaret
4.1 (82.86%) 21 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+