Wat is de beste e-sigaret van 2014

0 Flares 0 Flares ×

Elk jaar komen er weer vele nieuwe e-sigaretten op de markt, gezien het nog om een product gaat wat vrij nieuw is en niet al tientallen jaren bestaat. Veel mensen vragen zich dan ook af welke e-sigaretten goed door de test komen en goed zijn beoordeeld door onafhankelijke gebruikers in 2014. Gelukkig hoef je daar niet verder naar te kijken, gezien wij hier de beste webshops voor elektrische sigaretten van 2014 uitlichten.

Esigaretonline.nl

Esigaretonline.nl heeft een erg groot aanbod elektrische sigaretten van diverse top merken. Zo vindt je hier e-sigaretten van meer dan vijf betrouwbare merken. Daarnaast vindt je een erg groot aanbod van e-liquids, accessoires en onderdelen. Het is de all-in-shop voor de elektrische sigaret.

Klant ervaring: Goede webshop, alles is duidelijk, maar belangrijker is de kwaliteit van de producten die erg goed is!

Rookwinkel.nl

Rookwinkel.nl is ook een erg overzichtelijke en betrouwbare elektrische sigaretten shop in Nederland. De webshop biedt een erg groot aanbod e-sigaretten van grote merken als Kanger, eGo, Joyetech en Vision in een variƫrende prijsrange van goedkoop tot de wat duurdere premium producten. Hierdoor kun je zelf bepalen wat wat jou budget is voor een e-sigaret.

Klant ervaring: Koop hier al 2 jaar mijn producten en heb meerdere webshops geprobeerd, voor mij de beste e-sigaretten webshop met beste producten.

Esmoking.nl

Het aanbod van Esmoking.nl is dan wellicht wat minder groot, maar dat zegt verder niks over het huidige aanbod. De producten zijn van goede kwaliteit, de webshop is betrouwbaar en wordt door velen erg positief beoordeeld online.

Klant ervaring: Erg betrouwbare webshop met producten met een hoge gebruikersgemak en kwaliteit. Ook diverse heerlijke smaken verkrijgbaar wat het elektrisch roken toch fijner maakt.

Waarom deze webshops?

Dit zijn de drie aanraders als je een goede e-sigaret wilt kopen online. Deze zijn erg positief beoordeeld in 2014 met hoge cijfers door de consumenten. Naast deze webshops zijn er uiteraard vele andere e-sigaretten webshops en elektrische sigaren verkrijgbaar online, maar dit zijn de beste. Op de homepage van onze website vindt je ook wat is de beste e-sigaret en vindt je ook diverse acties uitgelicht aan de zijkant. Heb jij een goede ervaring met een bepaalde e-sigaret? Laat het dan weten in de reacties hieronder.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×