Waarom overstappen op het elektrisch roken?

0 Flares 0 Flares ×

Steeds meer mensen schuiven de gewone sigaretten aan de kant en ruilen deze in voor de elektrische sigaret. Het gebruik van een elektrische sigaret heeft dan ook veel voordelen ten opzichte van gewone sigaretten. Maar wat zijn deze voordelen nou eigenlijk, en waarom zou je moeten overstappen op het elektrisch roken?

Stoppen met roken

Stoppen met rokenStoppen met roken kan diverse moeilijkheden met zich mee brengen. De verslavende werking van een sigaret maakt het erg lastig om te stoppen met roken. Er zijn verschillende hulpmiddelen op de markt gebracht om mensen te ondersteunen bij het stoppen met roken. Toch is gebleken dat deze hulpmiddelen niet voor iedereen werkt. De elektrische sigaret daarentegen wordt als zeer positief beoordeeld en wordt vandaag de dag ook wel gezien als het nieuwe hulpmiddel voor het stoppen met roken.

Een betere gezondheid

Vrijwel iedere roker is op de hoogte van het feit dat roken erg slecht is voor de gezondheid. Dit kan dan ook een belangrijke reden zijn om te stoppen met roken. In verband met de moeite met het stoppen met roken, kan er nu ook worden overgestapt op een gezonder alternatief, namelijk de elektrische sigaret. De elektrische sigaret bevat geen gevaarlijke stoffen zoals koolmonoxide en teer. Deze sigaret kan dan ook wel worden beschreven als een gezondere sigaret.

De gezondheid van andere

Niet alleen voor jouw eigen gezondheid is de elektrische sigaret een stuk beter, maar ook voor de omgeving. Roken is niet alleen schadelijk voor de gebruiker zelf, maar ook de omgeving kan er diverse gevolgen aan beleven. Met de elektrische sigaret is hier niet langer sprake van.

De geur van rookGeur van rook

Een van de vele voordelen aan de elektrische sigaret is dat er geen vervelende geur van deze sigaret komt. De damp die wordt opgerookt en de lucht dat wordt uitgeblazen heeft geen vervelende rook geur. Kleren zullen niet meer ruiken naar rook, en ook de omgeving heeft niet langer last van jouw sigaret.

Het besparen van geld

Naast de gezondheid is ook het geld een belangrijk voordeel om over te stappen op de elektrische sigaret. Elektrisch roken is een stuk goedkoper dan gewoon roken, en kan dan ook tot vele euro’s besparen. De elektrische sigaret kan zeer eenvoudig worden bijgevuld. De vullingen die hier voor gebruikt worden zijn erg aantrekkelijk in prijs. Op lange termijn kun je met elektrisch roken dan ook veel geld besparen.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×