Tips bij het kopen van een e-sigaret

0 Flares 0 Flares ×

Elektrisch roken met e-sigaretWil je het e-roken eens proberen? In onze ogen een goede keus, want e-roken is populair en niet zonder reden. Het is een stuk minder ongezond dan gewoon roken en als je overstap zul je nauwelijks tot geen afkickverschijnselen ervaren. Dat is wat anders dan op wilskracht stoppen. Dat behoeft veel meer discipline.

Waar op letten als je een sigaret koopt?

Wil je een e-sigaret kopen en ben je op zoek naar tips? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste e-sigaret. Als je gaat e-roken is het aan te raden om eerst wel te weten wat het inhoudt en om te kijken welke verschillende soorten e-smokers er te koop zijn. Door je hier in te verdiepen kun je precies achterhalen welke variant op lange termijn goedkoop is. Je hebt namelijk twee verschillende soorten. Een soort die je kunt bijvullen en een soort waarbij je een zogenaamde cartridge telkens dient te vervangen. Het bijvullen is goedkoper, maar een cartridge is daarentegen misschien iets handiger. Het roken kun je ‘aangenaam’ maken door de diverse smaken die te koop zijn. Je kunt het beste een aantal proberen, zodat je er achter komt welke smaak je het lekkerste vindt. Je kunt kiezen voor verschillende soorten. Het is maar net wat je aangenaam vindt.

E-sigaret met nicotine

Als je op dit moment rookt en hebt besluiten om over te stappen op het e-smoking, dan is het niet onverstandig om te kijken naar varianten met nicotine. Mogelijk is juist nicotine voor jou de reden om te stoppen met roken, maar als je stopt zul je toch behoefte hebben naar nicotine. Deze stof is ook niet bepaald gezond, maar het kan een optie zijn om het langzaam af te bouwen. Met een e-sigaret is dit mogelijk. In het begin kun je kiezen voor een e-sigaret die de meeste nicotine bevat en vergelijkbaar is met een traditionele exemplaar, maar langzaam maar zeker bouw je het af. Zo zul je op een gegeven moment niet meer de behoefte of de sterke drang hebben om te roken.

Vergelijken

Het is ook aan te raden om de diverse aanbieders goed met elkaar te vergelijken. Zo weet je welke tarieven ze hanteren voor een e-sigaret. Kijk ook naar reviews van bepaalde bedrijven, want zo weet je zeker of je te maken hebt met een betrouwbare partij of juist niet. Kijk ook naar keurmerken en ervaringen van de webshop waar je de e-sigaret wilt gaan kopen.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×