De e-sigaretten test door onafhankelijke gebruikers

0 Flares 0 Flares ×

Laatste test is van 18 april 2016. Er bestaat een groot aanbod van e-sigaretten op de markt wat het voor jou als consument alleen maar moeilijk maakt. Want wat zijn goede e-sigaretten van kwaliteit die betaalbaar zijn, lekker zijn en natuurlijk lang mee gaan. Door het grote aanbod online in de webshops van e-sigaretten hebben wij een lijstje gemaakt van betrouwbare e-sigaretten webshops waar je terecht kunt als je er een e-sigaret wilt kopen.

De shop die het beste uit de test gekomen is

Mr-joy.nl is een partij met het beste aanbod online. Naast de zeer hoge kwaliteit elektrische sigaretten, is de webshop ook zeer duidelijk. De gebruiksvriendelijkheid is hier top en ook de service is erg goed. De webshop biedt voor iedereen een e-sigaret, of je nu een starter bent of al ervaren. Het aanbod is zo groot dat je vele starterskits vindt, maar ook Pro Gear en vele e-liquids om een andere smaak te testen.

Deze shop scoort zeer goed op:

  • Het beste aanbod online.
  • Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Top service & Duidelijke website.
  • Betrouwbaarheid

Het unieke aan Mr Joy is dat je nu ook je eigen e-sigaret en e-liquids kan samenstellen in een pakket! Klik hiervoor op onderstaande actie.

Banner Mr Joy

E-zmoke.com is een betrouwbare webshop, ook is het de grootste aanbieder van elektrische sigaretten in Nederland. Zo vindt je hier een e-smoking premium pakket voor slechts een goedkope prijs. Daarnaast kun je hier terecht voor vele andere smaken en accessoires die je eventueel kunt gebruiken tijdens het e-roken.

Deze shop scoort zeer goed op:

  • de kwaliteit van de producten
  • de snelle levertijd
  • het grote aanbod
  • de betrouwbaarheid

Onafhankelijke reviews en testen van e-sigaretten

Uiteraard zijn er meer aanbieders van e-sigaretten, maar dit zijn enkele aanbieders die zeer goed uit de test zijn gekomen door gebruikers waardoor je de zekerheid hebt een goed product te bestellen. Op onze homepage vindt je ook een aantal aanbieders waar je een e-sigaret kunt kopen. Regelmatig zullen wij nieuwe producten gaan reviewen waarna je een artikel hierover op onze blog zult vinden. Wij hopen diverse e-sigaretten te testen en jou een onafhankelijke review en advies kunnen geven zodat je beter geïnformeerd bent als consument. Houdt daarom altijd onze website in de gaten.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×