SMOK

Natuurlijk heeft elke e-sigaret roker wel van het merk SMOK gehoord. Logisch bijna, want dit merk is al vanaf 2010 actief op de markt en heeft nu wereldwijd tientallen miljoenen tevreden klanten. Dit aantal neemt steeds toe. Maar wat is nou het geheim van de SMOK e-sigaretten?

Bekijk hier het aanbod SMOK e-sigaretten en producten.

SMOK zorgt voor optimale interactie tussen de klant en de producent

Het heeft weinig zin om met producten op de markt te komen wanneer die de consument niet aanspreken. Bij SMOK hebben ze dit vanaf het begin al door en wordt er daarom ook alles aan gedaan om de gedragingen en wensen van haar klanten te volgen. Zo heeft ze de Vaping Tour app laten ontwikkelen als sociaal platform waar haar klanten hun ervaringen met de producten kunnen delen. Zo krijgt SMOK uit de eerste hand de consumentervaringen en kan haar onderzoeksafdeling heel snel hierop inspelen. Aan de hand van de behoefte die er was introduceerde SMOK in 2016 haar eigen lijn van e-liquids. Deze zijn het best te gebruiken voor de verschillende e-sigaretten van smok, maar ook met die van andere merken.

Wat bieden de nieuwe producten van SMOK aan?

De techniek staat nooit stil en moet elke producent die ook kunnen bijhouden. De nieuwe lijn aan vaporizer mods laat haar klanten kennis maken met de digitaal gestuurde e-sigaret. Deze e-sigaretten komen namelijk met een eigen display waarop onder andere de temperatuur en batterijsterkte te zien zijn. Ook is het mogelijk de temperatuur heel nauwkeurig bij te stellen. Dit maakt deze mods ook geschikt voor de beginners omdat ze zo helemaal in controle zijn van hun e-sigaret en het tempo dus geleidelijk aan kunnen opvoeren.

Natuurlijk biedt SMOK ook haar eigen lijn aan accesoires aan om je e-sigaret een extra tintje te geven.

SMOK biedt haar klanten dus voldoende opties aan om hun tevreden te houden en doet dit door altijd te luisteren naar de wensen van haar klanten. De klant is toch immers altijd koning?

SMOK
Stem!

Comments are closed.

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+