Werkt Apple aan een eigen e-sigaret?

0 Flares 0 Flares ×

Apple heeft recentelijk een patent ingediend die de wenkbrauwen nogal heeft doen fronzen. Het gaat namelijk om een verdamper. De vraag is of Apple bezig is met het ontwerpen van een e-sigaret. Aan de andere kant omschrijft Apple in het patent nergens dat het apparaat gebruikt gaat worden om e-liquids te verdampen.

Nieuw op de markt voor verdampers?

Ondanks de onduidelijke beschrijving zijn er geruchten ontstaan dat Apple de markt van de verdampers op wil gaan. Het speelt daarmee in op de legalisatie van softdrugs zoals marihuana in steeds meer Amerikaanse staten. De geruchten worden versterkt door het feit dat een voormalige medewerker van het miljoenenbedrijf al eens eerder een verdamper heeft ontworpen, genaamd ‘Firefly’. Je kunt het apparaat op dit moment kopen voor 270 dollar, omgerekend 254,91 euro.

Onduidelijke plannen

Het is op dit moment nog onduidelijk welke plannen het Apple precies heeft. Wie weet slaat het met de verdamper een nieuwe weg in, en verovert het een totaal andere markt. Het kan natuurlijk ook een storm in een glas water zijn. Wij wachten in elk geval in spanning af!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×