Philip Morris fabriek herrijst uit de as

Voorbeeld van elektrisch roken
0 Flares 0 Flares ×

Drie jaar geleden verloren ruim 1200 werknemers hun baan toen de vestiging van Philip Morris in Bergen op Zoom over de kop ging. Enkele veranderingen in de bedrijfsstrategie van Philip Morris zorgen ervoor dat het met de fabriek weer langzamerhand de goede kant op gaat.

iQOS als alternatief voor roken

Philip Morris richt zich meer dan ooit op de e-sigaret. Het is een gezonder alternatief voor de gewone sigaret omdat mensen damp inademen in plaats van nicotine. Onlangs bracht de sigarettenfabrikant de iQOS op de markt. Dit is een variant van de e-sigaret waarbij je echt tabak kunt roken zonder dat het verbrandt wordt. Het roken gebeurt met behulp van zogeheten ‘Heat Sticks’. Volgens Philip Morris is dit veel minder schadelijk voor je gezondheid dan de gewone sigaret.

Nieuwe functie

De komst van de iQOS heeft ervoor gezorgd dat de fabriek in Bergen op Zoom weer een functie heeft. Een gedeelte van het gebouw wordt nu gebruikt voor de productie van deze ‘gezonde’ sigaret. De fabriek op Bergen op Zoom zal opnieuw, drie jaar nadat het ten onder ging, een belangrijke locatie zijn voor Philip Morris. De sigarettenfabrikant slaat een nieuwe weg in en is klaar voor de toekomst!

Bekijk hier een filmpje van de fabriek in Bergen op Zoom die uit de as is herrezen:

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×