Philip Morris brengt IQOS e-sigaret op de markt

0 Flares 0 Flares ×

Philip Morris is een van de grootste sigarettenfabrikanten ter wereld. Op korte termijn wil het geen ongezonde sigaretten meer verkopen. Het bedrijf heeft er echter een groot deel van zijn inkomsten aan te danken. Jaarlijks levert de verkoop van sigaretten 813 miljard euro op. Philip Morris heeft iets nieuws bedacht om toch winst te blijven behalen: de IQOS e-sigaret. Wat houdt deze speciale sigaret precies in?

Een rookvrije wereld

Philip Morris beseft dat een rookvrije wereld de toekomst heeft. Volgens het bedrijf zelf is het beter voor de maatschappij en de wereldbevolking. Zodoende werkt het al enige jaren aan de zeer innovatieve IQOS e-sigaret. Deze e-sigaret is volgens Philip Morris een stuk ‘gezonder’ dan de traditionele sigaret. De IQOS is sinds vandaag in Nederland te verkrijgen. Het wordt echter verkocht in slechts een winkel, die gevestigd ia in de Wolvenstraat in Amsterdam.

Prijs van de IQOS

Honderden mensen hebben de afgelopen jaren in Zwitserland gewerkt aan de IQOS. Philip Morris heeft grootste plannen, want de ontwikkeling van de e-sigaret kostte maar liefst 3 miljard dollar. Aan de IQOS hangt dan ook een flink prijskaartje: de oplader en de houder kosten samen 70 euro. Voor een pakje met 20 tabakssticks betaal je 6 euro. Toch is het de prijs meer dan waard. Je gezondheid is immers onbetaalbaar! Lees hier meer over andere e-sigaretten.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×