Brits onderzoek: E-sigaret vergroot de kans om te stoppen met roken

eq pro 30w e-sigaret
0 Flares 0 Flares ×

Vrij recent deden Britse wetenschappers onderzoek naar het l effect van de e-sigaret op stoppen met roken. Ze onderzochten ruim 18.000 rokers die overstapten naar de e-sigaret. Goed nieuws: het blijkt dat de e-sigaret inderdaad helpt om van een rookverslaving af te komen.

Populair in Groot-Brittannië

Volgens de Britse krant The Telegraph is het gebruik van de e-sigaret een van de manieren om van de traditionele sigaret af te komen. Groot-Brittannië is een van de landen waarbij men de voordelen van de e-sigaret steeds vaker ontdekt. Inmiddels gebruiken bijna 3 miljoen Britten bijna dagelijks dit product. Tijd voor een onderzoek, zo vonden de wetenschappers van het University College Londen en Cancer Research UK.

Stoppen met roken

Uit het onderzoek blijkt dat e-sigaretten de kans om te stoppen met roken vergroten met maar liefst 60 procent. Een aanzienlijk percentage, wat het overstappen naar e-sigaretten zeker de moeite waard maakt. Desondanks werkt bepaalde medicatie en/of professionele hulp nog altijd het beste. Bovendien is de damp die de e-liquids veroorzaken minder schadelijk voor de gezondheid.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×