Amerikaanse conferentie over gevolgen van de e-sigaret

Elektrische sigaret voorbeeld
0 Flares 0 Flares ×

In de Amerikaanse hoofdstad Washington heeft onlangs een conferentie plaatsgevonden over de e-sigaret. Deze ‘vervanger’ van de gewone sigaret roept namelijk nog steeds veel vragen op. Wetenschappers en gezondheidsexperts deelden hun kennis en ervaringen met elkaar. Er volgden een aantal interessante discussies.

Kennis delen

Het doel van de ‘E-Cigarette Sumit’ was om de genodigden hun kennis over het onderwerp e-sigaretten uit te laten breiden. Ook gaf het hen een platform om hun visie op deze sigaretten te delen. Er werden onder andere presentaties gehouden door gezondheidsexperts en de laatste wetenschappelijke kennis over de e-sigaret werd gedeeld. Ook vonden er interessante paneldiscussies plaats. Kortom: een plek waar je zeker bij moest zijn.

Verlagen gezondheidsrisico van de sigaret

De conferentie draaide om één centrale vraag, namelijk ‘is het verlagen van de gezondheidsrisico’s een goede manier om het gevaar van roken tegen te gaan, en is daar uberhaupt bewijs voor?’. Sommige professoren beantwoorden deze vraag bevestigend. Hoewel de e-sigaret zeker niet alle problemen rondom het roken oplost, verlaagt het zeker het gezondheidsrisico dat roken normaal met zich meebrengt.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×