4 bekende tabaksmaken e-liquids van E-zmoke.com

0 Flares 0 Flares ×

Er zijn al veel verschillende e-liquids verkrijgbaar wereldwijd. Van smaken zoals cola, vanille of watermeloen met veel verschillende nicotinegehaltes. Waar echter weinig aanbod in is maar wel degelijk rokers en dampers op zoek naar zijn, zijn e-liquids met smaken zoals die van Marlboro, Camel, L&M of Pall Mall. E-zmoke.com heeft in 2015 veel energie gestoken om deze 4 bekende tabaksmaken te realiseren in de vorm van een e-liquid. In januari 2016 was het eindelijk zo ver.

Alle 4 deze nieuwe e-liquids kosten €5,99 per flesje van 10 ml.

900x150
Top 4 nieuwe bekende tabaksmaken verkrijgbaar in 14 mg. en 6 mg. nicotine.


American Blend – Marlboro

MarlboroAlgemeen bekend is in Nederland dat Marlboro sigaretten de meest populaire sigaret is in Nederland. In 2014 had het merk Marlboro een volumeaandeel van 34,4% over de totale rokersmarkt. Het zou dan ook vreemd zijn als E-zmoke deze smaak niet had toegevoegd aan haar assortiment. De e-liquid American Blend heeft de traditionele smaak van Marlboro sigaretten en is verkrijgbaar in 14 mg. (normal/ medium) en 6 mg. (light) nicotine. Gebruikers van de Marlboro Red of Gold kunnen nu gemakkelijk overstappen naar de e-liquid American Blend.

Desert Blend – Camel
Desert CamelDe tweede populairste sigaret in Nederland is Camel, een volumeaandeel van 12,9% over alle rokers in Nederland. Dit merk kon ook zeker niet achterwegen blijven in het assortiment e-liquids van E-zmoke. De Camel e-liquid heeft de naam Desert Blend en is ook verkrijgbaar in 14 mg. (normal) en 6 mg. nicotine. De Camel Yellow en Blue rokers kunnen kiezen welk nicotinegehalte bij hun rookgedrag past. De smaak komt goed overeen en heeft ook een goede rookproductie.

Full Flavor – L&M

Full flavorDe nummer 3 best verkochte sigaret is die van L&M (9,5% volumeaandeel). L&M sigaretten zijn verkrijgbaar in de kleuren Rood (normal) en Blauw (light). De verpakking van de e-liquid Full Flavor is blauw maar wel in 2 nicotinegehaltes verkrijgbaar, normal 14 mg. nicotine en light 6 mg. nicotine. De kleur is herkenbaar blauw geworden vanwege de andere e-liquids bekende tabaksmaken in het assortiment, die van de American Blend en Mall Blend zijn namelijk ook rood. Goed herkenbaar dus de e-liquid Full Flavor met traditionele L&M sigarettensmaak.

Mall Blend – Pall Mall

Pall mallPall Mall sigaretten zijn de 4e best verkochte sigaretten in Nederland met 7,7% volumeaandeel staat de Pall Mall tabak net iets boven de Kent sigaretten (7,2%). Deze e-liquid Mall Blend komt perfect overeen met de echte smaak van Pall Mall sigaretten. Ook verkrijgbaar in de 14 mg. nicotine (normal) en 6 mg. nicotine (light). Liefhebbers van de Pall Mall sigaret kunnen heerlijk genieten van deze e-liquid! 

 

E-sigaretten hardware van E-zmoke, EQ Pro
eq pro 30w e-sigaretHet assortiment is in januari 2016 ook uitgebreid met de EQ Pro 30W. Een kleine Box Mod met een ingebouwde 2.200 mAh batterij. Deze e-sigaret is instelbaar van 5W – 30W of van 2V – 8V en heeft een zwarte behuizing. Met de 2.200 mAh batterij kan de hele dag gerookt worden. Op het display kunt u precies instellen op welk voltage u de e-sigaret wilt gebruiken. Met de 510 aansluiting (en meegeleverde ring) kunnen vrijwel alle soorten clearomizers gebruikt worden. De inhoud van de doos bevat de EQ Pro 30W batterij, EQ Pro Clearomizer Pro, EQ Pro 510/EGO verbindstuk, USB kabel, 220 volt lader, Handleiding. Het voordeel van dit type e-sigaret is dat hij een lock knop heeft, waardoor deze niet van voltage verwisselt in een broek- of jaszak. Ook draait het schermpje mee van de EQ Pro 30W, handig voor links- en rechtshandige rokers. Prijs €59,95

eq rookpenDe andere navulbare e-sigaret van E-zmoke heet de EQ rookpen en is een slanke RVS e-sigaret met een 1.000 mAh batterij, perfect voor de net beginnende elektrische roker. De 1.000 mAh batterij produceert veel rook. De meegeleverde 1.6 ml. RVS clearomizer heeft een bottom-coil en de e-liquid moet bij dit type aan de onderkant worden bijgevuld. In de doos zit de 1.000 mAh batterij, de 1.6 ml. clearomizer, USB lader en extra coil. Deze set kost €19,99 en u heeft ook nog de keuze uit een gratis e-liquid.

Het assortiment van E-zmoke omvat ook wegwerpsigaretten, verschillende soorten e-liquids (prijzen vanaf €4,99), een e-sigaret met cartridges en verschillende accessoires.

Kortom heeft E-zmoke een totaal assortiment voor de beginnende en gevorderde e-roker. Een assortiment met verschillende smaken van fruit en tabak. Er zijn altijd verschillende aanbiedingen in de webshop. Mis deze niet en neem snel een kijkje in de shop van E-zmoke.com!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×