Kanger

Kanger is een bekende fabrikant van e-sigaretten. Kanger, ook wel Kangertech genoemd, is een Chinese ontwikkelaar van e-sigaretten en bijbehorende accessoires. Ze hebben sinds 2007 diverse e-sigaretten op de markt gebracht en deze doen het bijzonder goed bij veel e-rokers. De kwaliteit van de e-sigaretten is prima en Kanger blijft de e-sigaretten ook continu verbeteren, zodat De Kanger E-smart is op dit moment bij veel e-rokers een populaire e-smoker. Dat is niet zonder reden, want deze e-sigaret heeft diverse kenmerken die aanspreken. De e-sigaret voelt licht aan en ligt comfortabel in de hand. Voor beginners is deze e-sigaret ideaal. Het design van de E-smart is ook bijzonder fraai. Zowel voor binnen als buiten is het een perfecte e-sigaret.

E-liquids

Overigens worden startersets zoals de E-smart niet geleverd met een e-liquid. Dit is omdat niet iedere e-roker dezelfde smaak prefereert. Bovendien kun je kiezen voor diverse nicotine doseringen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde behoefte als het om nicotine gaat. De ene e-roker wil graag afbouwen en minder nicotine dampen, terwijl de andere e-roker net is begonnen met e-roken en nog gewend is aan een sigaret met veel nicotine. Je kunt zelf op veel webshops e-liquids kopen die je kunt gebruiken voor je Kanger e-sigaret. Je hebt hier de keus uit vele soorten smaken, wat het e-roken nog aangenamer maakt.

De E-smart van Kanger bevat naast de e-sigaret een USB aansluiting en een netstroomadapter. Zo kun je je e-sigaret overal opladen. Bovendien zijn er diverse kleuren beschikbaar. Zo kun je voor een roze, witte of zwarte uitvoering. Er is ruimte voor 1,3 ml, wat voor de beginnende e-roker voldoende is voor een hele dag. Je kunt tussentijds natuurlijk altijd bijvullen. Voorts krijg je bij de E-smart van Kanger een tweetal batterijen.

Stoppen met roken dankzij Kanger

Veel mensen hebben een slechte gewoonte. De ene persoon heeft de gewoonte om te veel te eten, terwijl de andere tegen beter weten niet de gewoonte heeft om te bewegen. Dagelijks bewegen is immers belangrijk. Of een ander hangt te lang in de kroeg en zit tegen een drankverslaving aan. Andere mensen hebben roken als ongezonde gewoonte. Dit is, zoals velen weten, één van de slechtste gewoonten. Waar roken vroeger als gewoon werd gezien en het zelfs werd gepropageerd, is dat vandaag zeker niet meer zo. Fabrikanten van sigaretten mogen zelfs geen reclame maken. Dat zegt wel voldoende over de ontwikkeling van het roken in de afgelopen twintig jaar en hoe men over het algemeen tegen deze gewoonte aankijkt. Veel rokers willen dan ook stoppen met deze gewoonte, omdat ze inzien dat ze niet gezond bezig zijn.

Kanger
1.8 (36.67%) 18 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+