Waarom overstappen op het e-roken?

0 Flares 0 Flares ×

Roken is een slechte gewoonte. Hier zijn zelfs de meeste rokers het over eens. Om een niet-roker te worden zul je als roker iets moeten doen aan je verslaving. Om eenvoudig te kunnen stoppen met roken kun je kiezen voor de e-sigaret. Steeds meer mensen beseffen dat de e-sigaret een uitstekende optie is om zo snel van het roken af te komen. Een elektrische sigaret heeft daarnaast tal van voordelen. Voordelen die nog niet bij iedereen bekend zijn. In dit artikel lees je welke voordelen de e-sigaret heeft.

Een e-sigaret is gezonder

Als eerst is gezondheid een belangrijk argument om te kiezen voor de e-sigaret. De e-sigaret is namelijk veel minder schadelijk dan een gewone sigaret. Als je rookt weet je natuurlijk dat je ongezond bezig bent. Roken is schadelijk voor eigen gezondheid en het is zelfs zo dat een groot deel van bepaalde kankersoorten komen door roken. Op sigarettenpakjes zie je dan ook tal van waarschuwingen staan: roken is dodelijk, roken brengt u en anderen ernstige schade toe, roken kan leiden tot een langzame, pijnlijke dood. Door te kiezen voor de e-sigaret weet je dat je een stuk ‘gezonder’ bezig bent. Helemaal gezond is het namelijk niet, omdat je beter helemaal niet kunt roken, maar de e-sigaret is een uitermate geschikt alternatief en zoals aangegeven vele malen gezonder.

Elektrisch roken is minder vies

Rook van een sigaret is niet prettig. Tenminste, dit is de mening van veel Nederlanders. Kleding dat naar rook ruikt is ook allesbehalve aangenaam. Als je overstapt op de e-sigaret heb je hier geen last van. Een e-sigaret is namelijk geurloos. Er zijn overigens wel e-sigaretten met rook, maar deze is niet schadelijk en wordt niet als vies beschouwd. Voorts heb je de keus uit sigaretten met een smaakje. Zo heb je ook geen adem die niet welriekend ruikt. Je kunt kiezen uit diverse smaken. Vrijwel iedere aangename smaak is verkrijgbaar en zo maak je het e-roken aangenamer.

Ook blijkt uit onderzoek van Detandartsdelft.nl dat je van elektrische sigaretten minder gele tanden krijgt dan bij normale sigaretten. Dit komt door de nicotine die anders en in mindere mate in de elektrische sigaret verwerkt is.

Elektrisch roken is goedkoper

Een derde argument die is aan te voeren, is de prijs. Roken wordt alsmaar duurder. De accijns worden hoger en men probeert mensen die roken te ontmoedigen door de prijzen alsmaar verder te verhogen, dit ingegeven door de overheid. E-roken is in verhouding veel goedkoper. Je hebt alleen maar een batterij nodig, een atomizer, een mondstuk, een oplader en een e-liquid. Dit lijkt ingewikkeld, maar eenmaal je een aantal keer hebt ‘ge-e-rookt’ zul je merken dat het reuze meevalt. Op onze homepage van Esigaretervaring.nl vindt je ook de beste elektrische sigaretten voor de beste prijzen op het web. Zo hoef je niet verder te zoeken maar vindt je direct de beste aanbieders als je een e-sigaret wilt kopen om over te stappen op het elektrische roken.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×