Waarom een starterskit?

0 Flares 0 Flares ×

Een starterskit biedt diverse voordelen welke wij in dit artikel zullen uitlichten. Veel mensen twijfelen voor de aanschaf van een starterskit en kiezen vaak liever direct voor een gewone elektrische sigaret.

Maar wanneer heb ik nou echt een starterskit nodig?

  • Wanneer je voor het eerst wilt roken.
  • Wanneer je gebruik gaat maken van een nieuwe soort e-sigaret.

Een starterskit is het complete setje; de e-sigaret, de batterij en een aantal e-liquids in de meeste gevallen. De eerste keer zul je dit dus nodig hebben, na aanschaf zul je niet nodig een batterij nodig hebben maar alleen nog nieuwe liquids en vloeistof om meer te roken. Wanneer je dus voor het eerst gaat overstappen op de elektrische sigaret, kijk dan naar de diverse starterskits die de webshops te bieden hebben.

Wanneer je een nieuwe soort e-sigaret van een andere aanbieder aanschaft is het altijd weer verstandig om te beginnen met de starterskit zodat je alle spullen in huis hebt. Zo kun je zelf testen of de nieuwe elektrische sigaret wat voor jou is. Zo heb je natuurlijk weer een batterij, verschillende smaken en de benodigde onderdelen om elektrisch te roken.

Uiteraard kun je ook zonder starterskit gewoon gaan roken. Wanneer je al wat meer ervaring hebt, dan zou je natuurlijk prima zonder kunnen. Het voordeel dat een kit biedt is dat het compleet is en dat het handig is voor een nieuwe gebruiker. Maar wanneer je al diverse elektrische sigaretten hebt gebruikt, dan kan het zijn dat je liever gewoon de elektrische sigaar koopt zonder het hele setje.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×