Prijzen elektrische sigaretten

0 Flares 0 Flares ×

De prijzen van e-sigaretten verschillen enorm tegenwoordig. Wat natuurlijk ook een verklaring heeft. Zo is er een groot verschil in kwaliteit, de inhoud, de verschillende accessoires die je er bij krijgt en meer. Je kunt natuurlijk los een e-sigaret kopen, maar dit gebeurt vaak in combinatie met een starterskit de eerste keer. Een starterskit bevat alles wat je nodig hebt om ‘te beginnen met elektrisch roken’. Hiermee kun je direct van start.

e-sigaret-die-bij-u-past

Maar wanneer je al even rookt, heb je natuurlijk geen behoefte aan een starterskit, gezien je de lader, de e-sigaret en al het nodige al in huis hebt. Hier heb je natuurlijk alleen behoefte aan nieuwe vloeistof om weer verder te kunnen roken.

Belangrijk bij het kopen van elektrische sigaretten is niet altijd te kijken naar de prijzen, maar wat je exact nodig hebt. Ook is de prijs vaak erg afhankelijk van het merk dat je wilt kopen. Er zijn namelijk verschillende ‘premium’ merken op de markt met een hogere kwaliteit sigaret en een mooier design. Hier betaal je dan ook uiteraard meer voor, wat natuurlijk te begrijpen is. Maar er ook lagere kwaliteit elektrische sigaretten die een minder lange levensduur hebben en een simpeler-ogend design. Het is dus net kijken wat je wilt. Wel belangrijk is de duurzaamheid van de elektrische sigaret, als deze na enkele maanden niet meer werkt. Dan is het alleen maar duurder. Hierom kun je vaak beter kiezen voor een goed product, zoals ook te vinden is op onze website.

Elektronische sigaret prijs

Zoals al benoemd zijn er verschillende soorten elektrische sigaretten op de markt, wat betekent dat er veel verschillende prijzen zijn. Prijzen voor een starterskit van een elektronische sigaret zitten altijd onder de €100.

Om de beste prijs voor een e-sigaret te krijgen, zijn de volgende webshops het meest interessant:

Bij deze webshops vindt je de beste deals, aanbiedingen en acties voor e sigaretten. Klik op bovenstaande links om het aanbod is door te nemen van deze webwinkels, zo kun je zelf eenvoudig de verschillende prijzen vergelijken van de producten die jouw het meest interessant lijken.

De prijs van een e-sigaret is in feite een stuk goedkoper dan een gewone sigaret. Je kunt de elektrische sigaret continue weer herladen en bespaart daardoor erg veel geld. Op jaarbasis kun je erg veel geld besparen hierdoor. Wat ook een belangrijke reden zou moeten zijn om over te gaan op elektrisch roken, naast de andere voordelen die het al biedt.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×