Ervaringen met elektrisch roken

0 Flares 0 Flares ×

De e-sigaret, ook wel een elektrische sigaret, wordt vaak beschreven als het ideale hulpmiddel bij het stoppen met roken. De drang naar een sigaret zou met het gebruik van deze elektrische sigaret moeten worden afgenomen. Er wordt niet gestopt met roken, maar er wordt overgestapt op een gezondere sigaret. Maar hoe ervaren mensen deze nieuwe, elektrische sigaret eigenlijk?

Uiteenlopende meningen

De meningen en ervaringen rondom de elektrische sigaret lopen uiteen. De elektrische sigaret zou ook wel worden gezien als het nieuwe en ideale hulpmiddel voor het stoppen met roken. Maar is de elektrische sigaret hier wel het juiste middel voor? Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen de gewone sigaretten hebben kunnen laten liggen, met behulp van de elektrische sigaret. Toch zijn er ook veel mensen die van mening zijn dat de elektrische sigaret absoluut geen hulpmiddel is voor het stoppen met roken.

Een vervangend middel

Vervanging gewoon rokenDe bedoeling van de elektrische sigaret is dat de gewone sigaretten worden omgeruild voor dit gezondere en goedkopere product. De elektrische sigaret zou de drang naar een gewone sigaretten moeten afnemen. Mensen hoeven niet te stoppen met roken, maar ruilen de gewone sigaretten in voor de elektrische sigaret. Veel mensen hebben al met succes de gewone sigaretten aan de kant kunnen schuiven, om de elektrische sigaret in gebruik te nemen.

Een goedkoop alternatief

Geld besparen met rokenEen van de redenen voor mensen om over te stappen naar de elektrische sigaret is de prijs. Veel gebruikers geven aan dat zij veel geld hebben bespaard door over te stappen van gewone sigaretten naar de elektrische sigaret. Dit heeft te maken met het feit dat de elektrische sigaret zeer eenvoudig en tevens voordelig bijgevuld kan worden.

Een breed assortiment aan smaken

Gewone sigaretten zijn natuurlijk verkrijgbaar van verschillende merken. Mensen zijn van mening dat deze merken allemaal over een andere smaak bevatten. Een van de voordelen aan de elektrische sigaret dat als zeer prettig wordt ervaren door de gebruikers, is het brede assortiment aan verschillende smaken. De elektrische sigaret wordt gevuld met een bepaalde vloeistof met smaak. Zo is er de keuze uit onder andere vanille, aardbei, chocolade, menthol, koffie en ga zo maar door. Deze smaken lijken er voor te zorgen dat mensen liever de elektrische sigaret pakken dan een gewone sigaret. Er kunnen steeds weer nieuwe smaken worden uitgeprobeerd. Het roken van een elektrische sigaret wordt dan ook nooit als eentonig ervaren.

Ervaringen op Youtube

Ook online kun je vele video’s vinden van ervaringen met e-sigaretten, op Youtube vindt je diverse video’s van mensen die hierover vertellen. Zie bijvoorbeeld hier.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×