De verschillende prijzen van e-sigaretten

0 Flares 0 Flares ×

Wil je een e-sigaret kopen? Dan kijk je vanzelfsprekend kritisch naar de diverse varianten, want je wilt niet onnodig veel geld uitgeven als je gaat e-roken. Een belangrijk voordeel is dat deze vorm van roken wel veel goedkoper is dan het gewone roken. Op jaarbasis gaat het om enkele tientallen euro’s die je goedkoper uit bent. Als je wilt beginnen met e-smoking dan hoef je niet direct veel geld kwijt te zijn. Voor ongeveer 10 euro kun je al een e-sigaret kopen, waardoor je voordelig kunt kennismaken.

Welke e-sigaretten zijn er allemaal verkrijgbaar?

Als het om de prijs gaat is het belangrijk om eerst de diverse aanbieders van elkaar te onderscheiden. Er zijn in de afgelopen jaren diverse aanbieders bijgekomen en dit aantal aanbieders zal in de komende jaren nog enigszins toenemen. Er zullen overigens niet overdreven veel fabrikanten bijkomen, omdat de markt al redelijk verzadigd is.

Als je een e-sigaret wilt gaan kopen ga je wel voor een goede kwaliteit. Wij zetten een aantal aanbieders op een rij. Het bedrijf E-Smoking levert sinds een achttal jaar e-sigaretten. Dit zijn e-sigaretten van een eigen merk. Deze kosten rond de 20 euro. Hierbij kun je nog kiezen voor diverse accessoires en opties zoals extra smaken, opbergetuis of USB-opladers. Deze zijn allemaal op de website van E-Smoking te verkrijgen.

Supersmokerclub is voorts één van de grotere spelers op de markt van het e-roken. Ook hier kun je rond de 20 euro een e-sigaret kopen. De Supersmoker Ultimo 2015 is bijvoorbeeld te koop voor € 24,95. Dit is inclusief één liquid flesje. Een andere aanbieder is Greensmoke. Dit is een fabrikant van e-sigaretten met cartomizer. De prijzen variëren hier van € 7,50 voor een eenvoudige sigaret tot € 65,00 voor een pakket met allerlei noodzakelijke spullen die je als e-roker nodig hebt. Denk aan opladers, oplaadbare batterijen, een leren opbergetui en een cartomizer, die gelijk is aan circa 300 traditionele sigaretten.

Andere veel verkochte merken zijn Kanger, Elips, Innokin, Smoktech, eGo, Eroll, Joyetech. Ook deze zijn allemaal online te koop bij één van de vele aanbieders die er zijn te vinden en de prijzen variëren ook hier van 7 euro 50 tot rond de 100 euro, maar in het laatste geval heb je wel een totaalpakket met alle benodigdheden. Je kunt ze bij een Nederlandse webshop kopen, maar het is ook mogelijk om naar een buitenlandse webshop te gaan. Kies je voor betrouwbaarheid dan kun je het beste kiezen voor een webshop uit Nederland met een degelijk kenmerk. De aanraders hier voor zijn de shops die wij uitlichten aan de zijkant en op de homepage van www.esigaretervaring.nl

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×