De nicotine in de elektrische sigaret

0 Flares 0 Flares ×

Elektrische sigaret voorbeeldWanneer je wilt stoppen met roken is het overgaan op elektrisch roken een erg goede stap. Je hebt namelijk diverse soorten e-sigaretten, zowel met als zonder nicotine. Het is dus van belang goed te weten wat je wilt. Wanneer je twijfelt om te stoppen, raden we je aan dit artikel te lezen op onze website waarin je genoeg argumenten vindt om te stoppen met roken.

Maar niet altijd is het zo makkelijk natuurlijk en wanneer je gewoon minder nicotine binnen wilt krijgen en toch wilt roken dan is de e-sigaret ook een prima oplossing. Je hebt namelijk diverse varianten.  Je hebt namelijk elektronische sigaretten met een verschillend volume aan nicotine zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je eigenlijk binnen wilt krijgen en hoeveel je nodig hebt.

Veel webshops werken ongeveer met de onderstaande volumes, het kan bij de ene aanbieder net wat meer afwijken dan bij de andere maar het is een goed gemiddeld.

  • 16 mg: is vergelijkbaar met het roken van een zware sigaret of shag (heavy)
  • 11 mg: is vergelijkbaar met het roken van een medium sigaret (medium)
  • 6 mg: is vergelijkbaar met het roken van een light sigaret (light)
  • 0 mg: bevat helemaal geen nicotine

Wanneer je dus gewend bent om zeer zwaar te roken dan kies je voor een e-sigaret met 16 mg. Je kunt zelf kijken of je later naar een lichtere variant kunt overstappen als dat lukt. Ben je niet zo zware roker, dan kun je kiezen voor die van 11 mg of 6 mg.

Velen denken dat er in e-sigaretten helemaal geen nicotine in zit, wat een groot misverstand is. Koop dus niet zomaar je e-sigaret maar kijk eerst even goed wat je wilt. Op onze homepage vindt je een aantal goede aanbieders waar je een e-sigaret kopen kunt.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×