De e-sigaar – Alles wat je moet weten

0 Flares 0 Flares ×

De e-sigaar is erg populair geworden de laatste jaren. Het is namelijk in verhouding tot een gewone sigaret veel gezonder naast het feit dat je andere ook geen schade toebrengt. Maar een andere reden is het veel goedkoper is dan gewone sigaretten waardoor je ook nog is veel geld kunt besparen.

Er zijn vele producten op de markt gekomen de laatste jaren, veel lage kwaliteit e-sigaretten maar ook vele van goede kwaliteit. Het is daarom raadzaam om er niet zomaar één te kopen maar wel van een betrouwbare aanbieder.

De beste webshop om een e-sigaar te kopen is:

Uniek is dat je hier ook je eigen elektrische sigaret met e-liquids kan samenstellen.

Banner Mr Joy

 Wat is het verschil tussen de e-sigaar en de gewone e-sigaret?

Weg met de gewone sigaretEr zijn diverse redenen waarom je beter zo snel mogelijk aan de e-sigaret kunt beginnen in verhouding tot gewone sigaretten.

  1. Ze zijn gezonder.
  2. Je brengt anderen geen schade toe.
  3. Je mag tot op heden overal binnen roken. Niet meer onnodig naar buiten of in een hokje roken.
  4. Meer gezelligheid doordat je overal kunt roken, handig voor visite en feestjes.
  5. Het is goedkoper, bespaar geld door over te stappen op de e-sigaar!

Andere belangrijke verschillen zijn de ziektes die gewoon roken kunnen opleveren. Zo is de kans op hart- en vaatkziektes en diverse kankersoorten een heel stuk minder met de e-sigaret. De e-sigaret biedt geen nare bijwerkingen die jou gezondheid kunnen schaden.

Wat kunnen de nadelen zijn van de elektrische sigaar?

Veel mensen zijn erg positief over de electrische sigaar, maar er zijn ook ook mensen die het minder lekker vinden roken. Dit is voornamelijk in het begin het geval, waardoor het even wennen vaak is. Dit is voor diverse mensen dus een negatief puntje tegenover alle voordelen die het product biedt. Het beste is dus om gewoon te proberen en het zelf te ervaren.

Als we kijken naar alle voordelen die het biedt, dan is het raadzaam om direct over te stappen. Het ene kleine nadeel van de smaak zou niet de reden moeten zijn.

Bent u nog niet direct overtuigd om over te stappen om te roken? In het artikel Waarom overstappen op elektrisch roken op onze website lichten wij alle voordelen helemaal uit waarom je direct zou moeten overstappen. Het moeilijkste is vaak de trekker over te halen om over te stappen, het zit vaak tussen je hoofd om niet direct over te stappen omdat je bang bent wat er komen gaat. Maar dit moet je achterwegen laten, na een aantal weken gebruik te maken van de elektrische sigaar weet je niet meer anders en was je blij als je eerder was overgestapt hierop.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 Email -- 0 Flares ×