Ervaringen

Elektrisch roken is erg populair geworden de laatste twee jaar. Meer dan logisch gezien de vele voordelen die het biedt. Wij hebben voor jou ervaringen verzameld van gebruikers, het grootste deel is dan ook erg positief hierover. Wil jij je ervaring delen? Reageer dan op deze pagina en wij zullen jouw ervaring ook vermelden. Zowel positief als negatief!

Van de vele ervaringen en reviews die wij dagelijks binnen krijgen wordt Mr-joy.nl het beste gewaardeerd door de consumenten.

Bekijk hier de meest populaire e-sigaretten.

Lees hier een aantal ervaringen.

Kees Laboor: Ik ben sinds augustus overgegaan tot het elektrisch roken, maar tot op heden zeer positief erover. Ik moet wel toegeven dat ik in het begin wat moeite had met het switchen naar de elektrische sigaar, maar het is mij dan toch gelukt en ben er zeer tevreden mee.

Ron: Ik heb laatst een e-sigaret samengesteld op www.mr-joy.nl, erg tevreden mee!

Jasmien: Ik maak inmiddels alweer 8 maanden gebruik van de e-sigaret van E-zmoke waar ik erg tevreden mee ben!

Casper: Ik kan maar 1 ding zeggen: ga elektrisch roken!

Herma: In het begin wel wat moeite gehad gezien de smaak net wat anders was dan gewone sigaretten, maar achteraf erg blij dat ik ben overgestapt. Voornamelijk voor mijn kinderen in het huis.

Jaap: Heb twee elektrische sigaretten geprobeerd en ben het meest tevreden over de e-sigaret van Mr-joy.nl – Je moet wel even goed kijken op de markt gezien er ook veel namaak elektrische sigaretten zijn die erg slecht zijn.

Rogier: Heb er al veel geld mee bespaard wat voor mij het belangrijkste doel was! Vind de smaak minder dan gewone sigaretten, maar dat is niet anders. Merk echt dat ik veel meer geld overhou sinds ik ben overgestapt.

Joris: Inmiddels al een jaar aan het elektrisch roken. Gaat mij erg goed af, koop elke keer nieuwe e-liquids bij Mr-Joy.nl en probeer af en toe te variëren met verschillende smaken wat erg leuk is.

Geert: Ongeveer twee en een halve maand geleden gestart met mijn vrouw. Beide zijn we we erg positief nog over. Ook fijn dat de lucht in huis vrijwel weg is en onze vrienden er ook geen last van hebben meer als ze langs komen op visite.

Carla: Ik heb in de zomervakantie een e-sigaret gekocht bij Mr Joy tijdens een actie. Inmiddels twee maanden aan het gebruiken en zeer positief over. Wou dat ik eerder was overgestapt.

Ervaringen
3.4 (68.75%) 80 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+