Eleaf

Je zult als e-sigaret roker wel van de meest gangbare merken hebben gehoord. Er komen ook steeds nieuwe spelers op de markt en die moeten zich natuurlijk wel goed kunnen onderscheiden van de rest omdat ze anders wel snel zullen worden weggeconcurreerd. Het merk Eleaf werd in 2011 opgericht in China en is dus een relatief jonge speler op de markt van e-sigaretten. Desondanks is het erin geslaagd binnen korte tijd haar marktaandeel te kunnen veroveren. Dit werd mede mogelijk gemaakt door de introductie van innovatieve producten zoals de iStick series aan sigaretten.

Bekijk hier het aanbod Eleaf producten.

Met de iStick series werd de basis gelegd voor verdere bekendheid van Eleaf

De consument is vaak gewoon op zoek naar een handige e-sigaret die makkelijk overal mee te nemen is en waar vooral het maximale uit te halen is. Of beter gezegd: maximaal uit te dampen, want daar gaat het bij een e-sigaret nou eenmaal om. De krachtige coil in de iStick series is speciaal ontwikkeld en kan in de meer geavanceerde iStickTC versies ook worden geregeld op temperatuur. Je hebt dus als e-sigaret roker zo meer controle op jouw rookgenot. Deze e-sigaretten zijn ook heel geschikt voor de onervaren rokers.

Voor het maximale rookgenot kan er worden gekozen voor de iStickTC100W e-sigaret. Met een 100W coil worden er extra veel dampen ontwikkeld en komt de volle smaak van de e-liquid tot uiting. Deze e-sigaretten zijn wel bestemd voor de meer ervaren rokers.

Hoe zit het met de onderdelenvoorziening van het merk

Eleaf biedt zeker ook alle losse componenten van haar producten te koop. Denk maar coils en batterijen. Het beste van Eleaf is dat hun producten ook gewoon losse componenten van andere fabrikanten accepteren. Je bent dus niet verplicht om alleen hun onderdelen te kopen. Wel handig wanneer je geen andere opties hebt of een andere specificatie wenst.

De kans is echter heel klein dat je zult kiezen voor een ander merk omdat Eleaf voldoende keuze biedt aan haar klanten. Ook streeft ze ernaar om al de wensen van haar klanten te kunnen bij benen door deze in haar nieuwe producten te verwerken.

Eleaf
Stem!

Comments are closed.

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+