E-sigaret kopen?

Overtuigd om een e-sigaret te kopen? Dan helpen we je graag verder met jou keuze. Er zijn namelijk verschillende aanbieders die de elektrische sigaret online verkopen. Wij zetten alle webshops voor jou op een rij, zodat je zelf een keuze kunt maken. Belangrijk bij de koop van een e-sigaret is om te kijken of je er ook accessoires bij wilt. Je kunt namelijk vaak een starterskit kopen, maar ook een losse e-sigaret of losse onderdelen en accessoires.

Er zijn in de markt verschillende huismerken e-sigaretten verkrijgbaar, maar ook enkele bekendere merken. Wat dus ook te zien is in de prijsverschillen bij de webshops. Wij vertellen je hier graag over de verschillende webshops op het gebied van elektrische sigaretten.

Met esigaretervaring.nl willen we jouw de beste tips geven om e-sigaret te kopen online.

Waar kan ik allemaal een e-sigaret kopen?

De volgende webshops kunnen wij allemaal aanraden voor de e-sigaret, e-liquids onderdelen en accessoires hiervoor.

De top 5 meest bestelde elektrische sigaretten in Nederland zijn:

 1. Justfog Q16 (beginner)
 2. Eleaf Istick Power Nano (ervaren)
 3. SMOK Alien Kit (ervaren)
 4. Justfog FOG1 (licht ervaren)
 5. eLeaf Pico 75W (ervaren)

De top 5 e-liquids gekozen door consumenten:

 1. EQ American Blend “Tabak “50PG/50VG”
 2. EQ Strike Flavour  “Tabak “50PG/50VG”
 3. Mr-joy Vanilla “Speciaal” “70PG/30VG”
 4. Mr-joy “Green Mint  “Menthol” “70PG/30VG”
 5. High Standard Strawberry Donut “30PG/70VG”

Banner Mr Joy

Mr-joy.nl

 • Groot aanbod
 • Meer dan 75 smaken verkrijgbaar!
 • Thuiswinkel keurmerk
 • Vele accessoires
 • Meest positieve ervaringen
 • Beste prijs/kwaliteit.
 • Klik hier om naar de website te gaan.

E-zmoke

 • Groot aanbod
 • Snelle levertijd
 • Gratis verzending bij €15+ of meer
 • Laagste prijs garantie
 • Klik hier om naar de website te gaan.

Merken e-sigaretten

Er zijn veel merken e-sigaretten tegenwoordig. Op onze website vindt je alleen de meest betrouwbare merken welke worden uitgelicht. Als consument zie je soms niet meer welke merken goed zijn door het grote aanbod. Topmerken die in Nederland verkrijgbaar zijn Aspire, Joyetech, Innokin en Kanger. Deze merken zijn kwalitatief en betrouwbaar en zijn hierdoor ook verkrijgbaar bij diverse van de bovenstaande webshops.

Waarom een e-sigaret kopen?

Een e-sigaret kopen biedt natuurlijk diverse voordelen. Een e-sigaret bevat veel minder nicotine en in sommige gevallen zelfs geen nicotine. Dit is natuurlijk afhankelijk van je wensen zelf. Het is een ideaal middel om het roken te stoppen. Zo kun je langzaam afbouwen met de nicotine inname die je dagelijks binnen krijgt. Accuut stoppen werkt namelijk niet, dat is al meerdere keren bewezen. Door langzamerhand steeds minder nicotine binnen te krijgen is het makkelijker om te stoppen. Natuurlijk verschilt dit wel per persoon en vraagt het nog steeds discipline.

Een ander groot voordeel van de e-sigaret is, is dat je andere om je heen niet zoveel schaad als bij tabak. Met een gewone sigaret rookt iedereen mee, wat dus schadelijk is voor je omgeving.  Een e-sigaret hierin tegen is veel minder schadelijk en kun je dus ook in gezelschap roken. Of dit nou thuis, op een verjaardag of andere locatie is. Je hoeft niet meer de moeite doen om continue buiten in een hokje of ander afgezonderde locatie te roken.

Wist je dat je ook geld bespaart door elektrisch roken? E-roken kost namelijk een stuk minder dan gewoon roken en dat is natuurlijk mooi meegenomen met bovenstaande andere voordelen. Roken wordt continue duurder en de elektrische sigaret is hier de perfecte oplossing voor.

Start de zoektocht met het kopen op Esigaretervaring

Op onze website vindt je alleen betrouwbare webshops die wij uitlichten in de e-sigaret markt. Wanneer je dus op zoekt bent naar een nieuwe vervangende e-sigaret of je voor het eerst gaat oriënteren: Start op Esigaretervaring. Je vindt hier ervaringen van gebruikers, prijsvergelijkingen, informatie over de diverse mogelijkheden en meer advies als je ook wilt stoppen met gewoon roken en wilt overstappen op elektrisch roken. Daarnaast kun je alles lezen over de verschillende voordelen van e-roken.

E-sigaret kopen?
4 (80.38%) 53 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+