Aspire

In de e-sigaretten branche is het op dit moment vooral een komen van veel e-sigaret fabrikanten. Dit komt natuurlijk door de populariteit van de e-sigaret. Een van de nieuwe fabrikanten is Aspire. In 2013 werd het merk opgericht en inmiddels timmeren ze flink aan de weg. Er worden regelmatig nieuwe producten gelanceerd. Inmiddels hebben ze in relatief korte tijd 25 gepatenteerde artikelen op de markt gebracht. Aspire heeft hierdoor diverse clearomizers te koop. Na het succes van deze e-sigaretten heeft Aspire ook een eigen startkit ontwikkeld.

Bekijk hier alle producten van het merk Aspire.

Startkit

Aspire heeft ook diverse startkits ontwikkeld. Zo kun je de Aspire Premium Kit kopen voor circa 70 tot 80 euro. De prijs is afhankelijk van de aanbieder. Het loont de moeite om uit te zoeken waar je het goedkoopste uit kunt zijn. Met de Aspire Premium Kit kun je in elk geval als beginnende e-roker prima mee starten. Je krijgt een clearomizer tank geleverd (1,5 ml). Hier kun je zonder probleem een dag mee toe. Verder krijg je een Aspire CF VV+ batterij (1000mAh) geleverd, alsmede een adapter, oplader en 5 BVC coils. Vind je deze starterskit te duur? Aspire heeft ook nog een goedkopere kit te koop voor 50 tot 60 euro. Dit is ook een prima kit, maar heeft net wat minder artikelen dan de Premium versie.

Waarom kiezen voor de Aspire e-sigaret?

Het voordeel van e-roken met de Aspire e-sigaret is vooral dat het veel goedkoper is dan gewoon roken van tabak sigaretten. Een pakje sigaretten kost vandaag de dag ook vrij veel geld en steeds meer rokers vinden dat een probleem worden. Het kost verstokte rokers soms enkele honderden euro’s per maand. Dat is behoorlijk wat geld en dat geld kun je in je zak houden door simpelweg te kiezen voor het e-roken. Uiteraard is volledig stoppen met roken nog beter, maar mocht dat voor eenieder even makkelijk zijn, dan was de e-sigaret waarschijnlijk ook niet uitgevonden. Het is voor veel mensen natuurlijk wel even een overgang als ze kiezen voor een Aspire e-sigaret. De tabaks sigaret is vertrouwt en vele eeuwen oud. Een e-sigaret van Aspire is hightech en totaal anders. Sommige rokers vinden de overgang te groot en besluiten om toch te blijven roken, maar het is vaak toch even een kwestie van doorzetten. Eenmaal je er aan bent gewend, zul je merken dat je ook veel minder geld kwijt bent. Je hoeft niet meer dure pakjes te kopen en de liquids die je nodig hebt om te kunnen e-roken zijn goedkoop.

Aspire
4.2 (84.29%) 28 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: Je eigen e-sigaret samenstellen kan vanaf nu.Klik hier om samen te stellen.
+